Voor inwoners uit Skandia en Hulst die hun woning graag willen verduurzamen maar niet goed weten waar ze beginnen, organiseert het EnergieHuis Slim Wonen samen Buurtvereniging Hulst-Skandia  een gratis informatiebijeenkomst. Samen met deskundige energiecoaches doen inwoners een Woning Quick Scan waarmee in kaart wordt gebracht waar voor hen besparingsmogelijkheden liggen.

Energiezuinig wonen heeft veel voordelen. Het isoleren van de woning bijvoorbeeld is niet alleen voordelig voor het klimaat en de portemonnee, maar zorgt ook nog eens voor meer wooncomfort. Woningeigenaren worden uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop, waarin zij met hulp van hun persoonlijke energiejaarnota inzicht krijgen in hoe goed de eigen woning geïsoleerd is en welke maatregelen nodig zijn om deze isolatiestatus te verbeteren. Uiteindelijk rolt hier een persoonlijk verbeterplan uit.

Geïnteresseerd? De bijeenkomst vindt plaats op 20 februari, van 19.30u tot 21.30u in het Buurthuis Beneden Beekloop 92. Als je je aanmeldt op leukzaken@bvhsgeldrop.nl ben je van harte welkom om met je Energiejaarnota en een opgeladen laptop naar de workshop te komen.