EnergieHuis Slim Wonen

Wil je je huis verduurzamen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of weet je niet waar je moet beginnen? Stichting EnergieHuis Slim Wonen is een serviceloket dat inwoners helpt bij het maken van keuze omtrent het verduurzamen van je huis. Op de website vind je veel informatie, maar je  kunt ook binnenlopen met vragen, een gratis voorlichtingsgesprek inplannen of langskomen in de showroom in Helmond. 

Inloopspreekuur 

Kom voor korte vragen langs bij de deskundige energiecoaches van Geldrop-Mierlo tijdens het inloopspreekuur. 

Mierlo: Iedere 1ste en 3de zaterdag van de maand van 11.00u tot 13.00 uur in D’n Intheek

Geldrop: Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand van 11.00u tot 13.00 uur in de bibliotheek

Persoonlijke gesprekken 

Heb je wat langer de tijd nodig met een energiecoach? Dat is geen probleem. Voor uitgebreide gesprekken met de energiecoach kun u mailen naar geldrop-mierlo@energiehuisslimwonen.nl 

De energiecoach kan ook bij je thuis komen. Dan betaal je €10 euro. Meld je aan op www.energiehuisslimwonen.nl(externe link)

Wat gebeurt er met het energieverbruik van jouw woning na isolatie of de aanschaf van zonnepanelen?

De rekentool is een Excelbestand dat je veilig kunt downloaden en zelf kunt invullen. Op die manier kun je  bijvoorbeeld berekenen wat er gebeurt met jouw energieverbruik en energierekening als je jouw woning isoleert en/of overstapt naar een andere warmtevoorziening, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp. 

Download de rekentool 

Hulp nodig bij het invullen van de tool? De energiecoaches helpen je hier graag bij.